PRRS-biosecurityscan

PRRS aanpakken is goed mogelijk, maar het is maatwerk en daarmee op elk bedrijf anders. Er zijn voldoende maatregelen beschikbaar die op elk varkensbedrijf uitvoerbaar en nuttig zijn. Wil jij het initiatief nemen om PRRS aan te pakken? Welke maatregelen pas jij nu al toe? En met welke andere maatregelen kun jij PRRS op jouw bedrijf aanpakken? Om je inzicht te geven en van adviezen te voorzien, ontwikkelde GD in opdracht van CoViVa de PRRS-biosecurityscan.

PRRS-biosecurityscan direct invullen?
Log hier in en ga aan de slag met de PRRS-biosecurityscan

Op deze pagina vindt u meer achtergrondinformatie over de PRRS-biosecurityscan. Waarom hebben wij deze scan ontwikkeld, wat is het belang ervan en wat wordt er van varkenshouders en erfbetreders verwacht?

Bent u varkenshouder en wilt u de PRRS-biosecurityscan invullen? Dat kan. Het invullen hoef je niet alleen te doen, dit kan goed in samenwerking met je dierenarts of adviseur, dat maakt de uitkomst zelfs extra waardevol. Klik hier en u komt terecht bij de inlog van de PRRS-biosecurityscan. Deze inloggegevens zijn hetzelfde als Welzijnscheck.

Heeft u geen inloggegevens? Geen probleem. Maak dan simpel een account aan.