Speeddates innovaties varkenshouderij (vol)

Donderdag 31 oktober organiseert Coalitie Vitale Varkenshouderij speeddates. Op deze bijeenkomst komen varkenshouders en ondernemers in staltechnieken die met stalinnovaties aan de slag willen bij elkaar. Inmiddels is de inschrijving voor deelname aan de speeddates gesloten. Het maximale aantal deelnemers is aangemeld.

Het programma van de middag bestaat uit een reeks informele speeddates. Varkenshouders die met innovaties in brongerichte reductie van stalemissies aan de slag willen, worden gekoppeld aan partijen die hier ook mee bezig zijn. Doel is dat partijen met elkaar gaan samenwerken om stalinnovaties succesvol uit te rollen in de praktijk.

Programma
13.00-18.00 uur          

  • Inloop met lunch
  • Toelichting subsidieregeling
  • Speeddates
  • Afsluiting met borrel

Locatie: Arnhem

Deelnemers
De groep deelnemers bestaat uit varkenshouders die op zoek zijn naar een partner om een innovatie van idee tot marktrijp product te brengen. Aanwezig zijn ook ingenieurs, adviseurs, stalinrichters, studenten, etc. Iedereen die bereid is om een perspectiefvol initiatief vanuit de eigen expertise verder te helpen.

Het maximale aantal deelnemers voor de speeddates is aangemeld. Inschrijven is daarom niet meer mogelijk. Mocht u nog vragen hebben over het programma of rondom de innovatieregeling? Stuur dan een e-mail naar innovaties@vitalevarkenshouderij.nl

Succesvol uitrollen
Coalitie Vitale Varkenshouderij wil bestaande en nieuwe initiatieven verder brengen door diverse partijen met elkaar te verbinden. Dit moet leiden tot sterke consortia die een idee uitwerken tot een concreet plan, de subsidieaanvraag verzorgen, de uitvoer en de monitoring van het project doen en uiteindelijk de stalinnovatie succesvol uitrollen in de praktijk.