Douche award

Win een jaar lang gratis shampoo!

Sta jij wel eens onder de douch bij een klant/varkenshouder die zo fijn is dat je er eigenlijk niet meer onderuit wilt komen? Ken jij een varkenshouder die zijn douche tip-top in orde heeft en waarvan de douche lekker comfortabel is? Waar bijvoorbeeld altijd genoeg warm water is, vloerverwarming, schoon en ook voor de dames ondergoed? Nomineer deze varkenshouder dan voor de douche awards! 

AVP scan 
POV zet de douche award samen met de AVP-scan in om het maximale te doen in de strijd tegen AVP. Van een goede comfortabele douche maakt iedereen graag gebruik van en is een eerste stap richting een goede biosecurity.

We zijn dus op zoek naar het bedrijf naar de beste, fijnste douche waar altijd schone en voldoende kleren liggen, een goede scheiding is tussen schone en vuile weg en waar bijvoorbeeld ook voor de dames iets te vinden is in de juiste maat.

Douche award
Dus denkt u als erfbetreder, personeel of als collega varkenshouder, daar vind ik het nou echt fijn om te komen, door bijvoorbeeld de altijd warme douche, schone kleren of de lekker ruikende handdoeken, grijp uw kans en geef ze op om ze een blijk van waardering te geven!

Hoe werkt het?

  1. Je kunt het bedrijf aanmelden via deze link, voor 1 augustus 2021.
  2. Na de sluiting van de inschrijving wordt er eventueel contact gezocht voor nadere informatie.
  3. Vervolgens worden de douches geselecteerd.
  4. De douches worden beoordeeld door een jury samen met Pleun van de PigStory.
  5. De winnende douch wordt bekend gemaakt en krijgt het prijzenpakket aangeboden door MS Schippers.

Wat kun je winnen?
Een jaar lang gratis zeep met dispensors! Een handdoekenpakket en kledingpakket. Deze mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door MS Schippers.

MS Schippers   The Pig Story